tisdag 26 oktober 2010

Jet-lag

Andra dagen i Bangkok.
Beställde väckning 07:30. Gick ner och åt frukost. Sedan upp på rummet igen där vi råkade slumra till igen och sova till 14:30! Tydligen behövdes det. Men cykelturen som vi hade planerat att göra blev det ingenting av.
Till middag blev det en nudelsoppa på ett av gatuköken bredvid khaosan road där vi även fick besök av vad jag först trodde var en katt men som visade sig vara en stor jäkla råtta. Jimmy tyckte nästan att den var lite söt men jag tror inte det är så många som skulle hålla med honom.
Sedan blev det banana pancake till efterrätt och medan vi satt och åt den såg vi hur kvinnorna i gatuköken fort börjar samla ihop sina parasoll och 30 sekunder öppnade himlen sig och regnet vräkte ner.
I morgon flyger vi till Kathmandu. Via en förening i Luleå har vi fått kontakt med en kvinna som driver en skola där som vi ska få besöka. Hon verkar som en underbar människa och har hälsat oss välkomna med öppna armar. Hon erbjöd oss till med att komma och hämta oss på flygplatsen. Det känns som en fantastisk möjlighet att lära känna människorna och kulturen i Nepal.
Nu ska vi gå och lägga oss så att vi inte sover bort hela dagen i morgon också.

Maria

Inga kommentarer: