fredag 5 december 2008

Krabi

Nu har vi varit i tonsai i 12 dagar och det kanns som att tiden bara rusar ivag. For ett par dagar sen kom aven robins flickvan med en kompis hit sa vi borjar bli en riktig luleakoloni uppe i djungeln. Igar var vi ut med en longtail och snorklade, solade och grabbarna korde lite deep water solo, en riktigt bra dag var det men jimmy lyckades dra pa sig en ganska ordentligt rod rygg. Pa kvallen bjod zen, en kille jimmy larde kanna forra gangen han var har, pa krabba som han hade kopt nar vi var ute med baten. Tror ni jag var na nojd? Skaldjur ar ju inte nagot vi har rad med varje dag precis. Nu sitter jag med tjejerna (vi ar faktiskt ett riktigt gang med tjejer nu) pa ett internetcafe i krabi, grabbarna lamnade vi hemma. Vi kande att vi behovde lite shopping sa vi har gatt omkring och kopt nodvandiga saker sasom tandkram, toapapper, balsam osv. saker som ar minst halva priset mot vad det ar pa tonsai. Snart ska vi ga pa en kvallsmarknad som de har varje kvall och kopa lite thaibyxor, strandvaska och kanske nagot smycke eller sa. Idag ar det aven kungens fodelsedag sa de haller pa att forbereda for festligheter pa gatorna och det ryktas aven om att det ska bli fyrverkerier.
/Maria

1 kommentar:

Jonas sa...

Fy vad mysigt, vill också! Härligt att det låter som att ni har det bra iaf. Som tur är så är det ganska fint här också för tillfället, har haft en sen frukost idag med te, massa mackor och det andra adventsljuset. Annars ska vi glida över till lisa och robbie snart och äta tårta.

Hur ser planen ut för er under de närmsta veckorna? Blir det att stanna kvar och ta det lugnt där var ni är nu eller ska ni åka runt lite?

Fortsätt ha det kanonbra nu så hörs vi snart.

Kram på er båda - Jonas